Vi besökte en fantastisk restaurang på anläggningen Quadrille conference & Spa, de serverade oss den här vackert naturliga uppläggningen av Bovetecrisp, rökt smör med picklad gurk kräm.
Vi är just hemkomna efter vår resa till Polen, i våras blev vi besökta av en Polsk journalist som gjorde ett reportage om vår gård. Det var Marie på turistbyrån i Ystad som tipsade dem att besöka oss:) Tack.
Det ena ledde till det andra och av ett misstag kom det sig att intresse för våra kryddor uppstod. Först avvaktade vi och tänkte att jo det går väl över, men mejl korrespondensen blev tät och helt plötsligt hade vi ett sällskap från Polen i butiken. Nu har vi hunnit med vår andra leverans och hemsidan för Polen är också under uppbyggnad. De berättar att intresset för mat är stort och nyfikenheten på naturligt odlade råvaror är lika utbrett som här i norden. Nedan följer en länk med reportage och även en videolänk.
link to the video – with English subtitles:
http://wyborcza.pl/10,82983,17966261,_Minta_od_kuchni__odkrywa_smak_Szwecji___.html